اگر در این صنعت تازه کار هستید، ممکن است تعجب کنید که چگونه این کار انجام می شود. اگر قبلاً یک حرفه ای رستوران هستید، گاهی اوقات تعجب می کنید که چگونه این کار را انجام می دهید. راه اندازی یک رستوران موفق به هوش تجاری، مهارت های مردمی و ساعت های بی شماری از وقت شما نیاز دارد.در این مقاله به معرفی چگونه یک رستوران موفق را اداره کنیم؟ می پردازیم:
به توقف و بررسی کمک می کند. چیزهایی را که باعث کارآمدی آن میشوند جمع کنید، ایدههای تازهای را مطرح کنید و معنای مدیریت یک رستوران موفق را خلاصه کنید.
10 نکته برای اداره یک رستوران موفق
این یک تجارت بسیار رقابتی است. رستوران شما باید جای خود را در یک منظره غذاخوری شلوغ حفظ کند. چه به عنوان یک فرد مستقل در حال بازی باشید و چه در حال پیشروی به صفحه حق رای دادن باشید، این 10 نکته می تواند به برنده شدن رستوران شما کمک کند.

1- ثبات کلیدی است!
از 10 متخصص خدمات غذا در مورد نحوه اداره یک رستوران موفق بپرسید، 100 پاسخ عالی خواهید شنید. یک چیزی که همه آنها بر آن اتفاق نظر دارند اهمیت ثبات است. این کلید را برای همه چیز از منبع یابی گرفته تا سرو استفاده کنید، و می توانید یک تجربه غذاخوری ارائه دهید که به طور مداوم وفاداری مشتری را به ارمغان می آورد.
2- به جای ارزان، هوشمندانه بخرید!
آشپزخانه را با تجهیزات باکیفیتی که در میانه شیفت کاری خراب نمی شوند، روان نگه دارید. با خرید محصولات درجه یک که یک شبه بد نمی شوند در هزینه های غذا صرفه جویی کنید. از سرخکنها و فریزرها گرفته تا قلبهای رومی تازه، خرید بهترینها همیشه مقرون به صرفه است.
3- منو را انعطاف پذیر نگه دارید!
برای توسعه منو وقت بگذارید. آیا به مهمانان تنوع زیادی ارائه می دهید؟ آیا می توانید دستور العمل ها را برای برجسته کردن غذاهای فصلی تغییر دهید؟ مشتریان می خواهند موارد دلخواه خود را ببینند، اما از اقلام جدید نیز لذت می برند. یک منوی انعطاف پذیر خلاقیت آشپزی را آزاد می کند و مهمانان اتاق غذاخوری را راضی نگه می دارد.
4- محاسبات خود را انجام دهید!
تعیین هزینه های غذا در هر مورد از منو کار سختی است. برای کسب سود نیز ضروری است. موجودی های هفتگی و وظایف معمولی را تهیه کنید. حسابداری دقیق هزینه غذا به شما کمک می کند تا منوهای بهتری ایجاد کنید، با نوسانات قیمت و بودجه مواد فصلی مقابله کنید.
5-یک آشپزخانه محکم راه اندازی کنید!
پشت خانه را سازماندهی کنید تا کارکنان بتوانند با حداکثر کارایی و حداقل ضایعات کار کنند، مطمئن شوید که همه نقش مهمی را که در کاهش هزینه های غذا ایفا می کنند را درک می کنند. بر بهترین شیوه های آمادگی به عنوان بخشی از آموزش داخلی تاکید کنید و موقعیت های چرخشی را برای نظارت بر اثربخشی کلی تعیین کنید. استخدام یک سرویس نظافت رستوران مانند ServiceMaster را در نظر بگیرید تا محل را برای کارمندان تمیز و ایمن نگه دارید.
6- در رسانه های اجتماعی متمایز شوید!
این امر بیش از یک حضور وب با طراحی خوب است که منوها و موارد ویژه را برجسته می کند. مطالعات صنعتی گزارش می دهد که 80 درصد از مشتریان بالقوه قبل از تصمیم گیری، وب سایت های رستوران ها و نظرات آنلاین را بررسی می کنند. روی مدیریت رسانههای اجتماعی سرمایهگذاری کنید که دسترسی به بازار شما را افزایش میدهد و به شما کمک میکند نظرات مثبت مهمی کسب کنید.
7- کاوش و گسترش
شما نام تجاری خود را ایجاد کرده اید، اما می خواهید نتیجه را بهبود بخشید. اگر به این فکر می کنید که چگونه یک رستوران موفق را بهتر کنید، فراتر از اتاق غذاخوری فکر کنید. با کترینگ خارج از محل شعبه کنید. گزینه های موجود در محل را با خدمات در فضای باز کاوش کنید. با گسترش موفقیت فعلی خود، سود را به سطح دیگری ببرید.
8- برای کارکنان خود ارزش قائل شوید!
یک رستوران موفق از جلو تا پشت خانه به خوبی اجرا می شود زیرا همه کارکنان می دانند که از آنها قدردانی می شود. روشن کنید که برای کار سخت آنها ارزش قائل هستید. سیستمهای پاداش را راهاندازی کنید، با مشوقها سخاوتمند باشید و فعالیتهای سرگرمکننده بیرونی را سازماندهی کنید. بگذارید بدانند درب شما همیشه به روی نگرانی ها و ایده های آنها باز است.
9- برای مشتریان خود ارزش قائل شوید!
چه در منوی شما برگر و سیب زمینی سرخ شده باشد یا برگر، مشتریان شایسته بهترین شما هستند. رستوران را بی عیب و نقص نگه دارید، کارکنان را به خوبی آموزش ببینند و کیفیت را در آشپزخانه محکم نگه دارید. مهمانان شما انتخاب هایی دارند، بنابراین شما باید کسب و کار آنها را کسب کنید. این کار را با به دست آوردن وفاداری آنها با خدمات مشتریان برجسته انجام دهید.
10-کسب و کاری باشید که اهمیت می دهد!
با مشارکت کردن، تعهد خود را به جامعه نشان دهید. غذا را به سازمانهای غیرانتفاعی اهدا کنید، به بخشی از برنامههایی تبدیل شوید که به رفع گرسنگی میپردازند، و در زمانهای اضطراری محلی به کارمندان داوطلب کمک کنید. پروفایل رستوران خود را به عنوان کسب و کاری که اهمیت می دهد توسعه دهید زیرا این کار درستی است که باید برای جامعه خود انجام دهید.
حمایت از موفقیت رستوران شما
تجارت دیگری مانند آن وجود ندارد. می توانید یک غذاخوری کوچک داشته باشید، یک زنجیره ملی را مدیریت کنید یا مهمانان را در محیطی پنج ستاره کنید. صرفنظر از تنظیمات، امیدواریم نکات و ایدههای ما هم بهعنوان نمای کلی از آنچه درست انجام میدهید و هم الهامبخش تغییرات مثبت باشد.
ما کار سختی که هر روز برای رستوران خود انجام می دهید را درک می کنیم. به عنوان پیشرو در میان تولیدکنندگان و ارسال کنندگان محصولات کالیفرنیا، ما از تعهد شما برای ارائه بهترین خدمات به مشتریان حمایت می کنیم. مزارع هیچکاک مفتخر است که از موفقیت شما حمایت می کند و ما از کسب و کار شما قدردانی می کنیم.